Teknoloji

Hafıza Kartının Boyutu Devrim Niteliğinde: 1 TB Hafıza

Piyasada depolama alanında özellikle flash bellekleri ve hafıza kartlarıyla gündeme girmeyi başaran teknolojilerden birisi olan Sandisk, yeni gözdesiyle ortalığı kasıp kavuracak. Üreteceği bu yeni hafıza kartı ile de epey yerini koruyacak gibi duruyor

Sandisk, ne üretiyor?

Hafıza kartı üretimi gerçekleştiren marka, daha önceleri 512 GB boyutuna ulaşan bir hafıza kartı da üretmişti. Durumun böyle olmasından olacak ki yerinde duramayıp 1 TB depolama alanı sunacak olan bir hafıza kartı da üretmeye karar vermiş durumda. Özellikle fotoğraf makineleri, video kameralar ve depolama ihtiyacının olduğu her yerde büyük kolaylık sağlayacak bu ürün, son derece problemli yanlarıyla da karşımıza çıkabilir.

Bu kadar büyük depolama alanı neye yol açabilir?

1 TB hafıza kartı içerisinde çok önemli bilgi ve belgelerinizin, sizin için çok değerli fotoğraflarınızın yer aldığını varsayalım. Olası bir problem dahilinde bu hafıza kartının içerisindeki herşeyin ortadan kaybolması mümkün. Yazılımsal ya da bir virüs bağlantısı nedeniyle bahsi geçen problem sıklıkla görülebilmektedir. Dolayısıyla bu kadar ileri teknolojinin daima bir eksi yönü bulunabiliyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA