Teknoloji

Hepsiburada 11.11 indirimleri devam ediyor! Hepsiburada 11.11 indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Efsane Kasım indirimleri

5 Kasım tarihinde başlayan Hepsiburada indirimleri 11 Kasım gecesine kadar devam edecek. Ancak Hepsiburada’nın efsane indirimleri sadece 11 Kasım ile sınırlı değil. Hepsiburada indirimleri önümüzdeki günlerde Black Friday indirimleriyle devam edileceği belirtildi.

HEPSİBURADA 11.11 İNDİRİMLERİ

5 Kasım tarihinde başlayan Hepsiburada indirimleri küçük ev aletlerinden, iç giyim ürünlerine, teknolojik ürünlerden, ayakkabıya kadar aklınıza gelebilecek pek çok kategoride uygulanıyor. Yılda sadece belirli bir süre içerisinde yapılan bu indirimden yararlanmak isteyenler Hepsiburada 11.11 indirimleri ne zamana kadar devam edecek? sorusuna cevap arıyor.

Hepsiburada 11.11 indirimleri devam ediyor! Hepsiburada 11.11 indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Efsane Kasım indirimleri

HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ NE ZAMANA KAAR DEVAM EDECEK?

Hepsiburada indirimleri 5 Kasım tarihinde başlamış olup, 11 Kasım tarihine kadar (bu geceye kadar) devam edecek.

HEPSİBURADA NE KADAR İNDİRİM YAPIYOR?

Dev e-ticaret sayfalarından biri olan Hepsiburada’da ne kadar indirimy apıldığı tükticiler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Hepsbiurada Efsane Kasım indirimleri olarak adlandırılan 11.11 indirimleri bu gece sona eriyor. Kasım ayına özel olarak tüketicilere sunulan indirim oranları bazı ürünler için yüzde 50’den de fazla!