Teknoloji

Hindistan' da Bedava İnternet' e Kavuştu

Hindistan, bedava internet imkanıyla gündemde. Hindistan’ ın zenginleri ve oldukça önemli isimleri arasında yer alan bir holdingin satın almış olduğu operatör; interneti yıl sonuna kadar bedava sunacak. Haberin duyulmasıyla beraber operatörün kapısında kuyruklar oluşurken, bedava internet imkanıyla beraber internet kullanımının % 90′ lara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Operatöre kayıt olmak isteyenler kuyruk oluşturdu.

Holdingin satın aldığı operatöre geçmek isteyen Hindistanlılar, operatörün kapılarında kuyrukların oluşmasına neden oldular. Haberin hızla yayılmasıyla herkesi harekete geçiren bu olay, Dünya basınında da yer buldu. Özellikle sosyal medya platformlarında epey yer kaplayan haber, Türk vatandaşlar tarafından da yorumlandı.

“Keşke benimde olsa.” 

Sosyal medya platformunda Türk vatandaşların yorumları epey güldürdü. Haber bağlantılarını paylaşan vatandaşlardan birisinin , ” Keşke benimde olsa. ” cümlesi ise en çok beğenilenler arasında yer aldı. Umuyoruz ki Türkiye’ de yakın tarihte benzer bir çalışma operator veya hükümet tarafından gerçeğe dönüştürülür. 

Böylelikle bizim ülkemizde de internet kullanım oranı epey yükseltilmiş ve işlevsellik kazandırılmış olur.

Kamupersoneli.net | ANKARA