Teknoloji

Hotmail Oturum Açma ve Microsoft Dünyasına Giriş

Microsoft sunduğu birçok hizmet için sadece bir Hotmail oturum açma işlemini gerçekleştirmenizi beklemektedir.  Özellikle bilgisayarlarımızdaki yazılımı tedarik eden Microsoft’un hazırladığı Windows 7, 8, 10 gibi yazılımları kullanarak fayda sağlıyoruz. Bunun gibi birçok hizmet sunan Microsoft birçok kolaylık sunmaktadır. Özellikle günümüzde herkesin kullandığı akıllı telefonlar ve tabletler için hazırlanan Microsoft mağaza içeriğinde birçok işinize yarayacak uygulama ve eğlence sağlayacağınız uygulama ile size sınırsız bir Dünya’nın kapılarını aralıyor.

Günümüzde özellikle iş dünyası artık birçok işlemini e-posta sistemi üzerinden gerçekleştiriyor. Microsoft’ta hem hazırladığı tüm hizmetlere girişi sağlamak hem de kişilerin e-posta trafiğini yönetebilmesi için Hotmail oturum açma hizmeti ile sağlamaktadır. Artık Hotmail hesabı almak neredeyse internet ortamında rahat ve kolay işlem yapabilmek istediğin uygulamaya ulaşabilmek için şart hale gelmiştir. Hotmail oturum açma işlemini gerçekleştirmek için ilk olarak Microsoft’un resmi sayfasına girerek sağ üst köşede oturum aç yazısının üstüne tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra eğer kayıtlı iseniz Hotmail adresiniz ve şifreniz ile giriş yaparak bu sistemden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Ancak kayıtlı değil iseniz sayfanın en altındaki “sign up now” seçeneğine yani şimdi kaydol seçeneğine tıklayarak kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Kayıt olduktan sonra Hotmail oturum açma işlemini gerçekleştirebilir. Bundan sonra Microsoft’un tüm işlemleri için bu aldığınız Hotmail adresinizi kullanabilir. Hatta tüm sosyal hesaplarda da kullanabilirsiniz. Özellikle Skype gibi dünya çapında kullanılan görüntülü konuşma ve mesajlaşma hizmeti sunan uygulamaya da Hotmail oturum açma işleminden sonra Hotmail hesabınız ile giriş yapabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / AA