Teknoloji

Instagram Hikaye Moduna Düzenleme Getirdi

Instagram Hikaye Moduna Düzenleme Getirdi

Hikaye modunun Instagram’ a getirilmesi Snapchat’ in işini epey zorlaştırsa da; Instagram çalışmayı kesmiyor ve yeni bir güncelleme ile gündeme gelmeyi başarıyor.

Yaptığı yeni düzenleme kapsamında, Snapchat kullanıcılarının başına da dert olmuş otomatik oynatma problemini ortadan kaldırarak, otomatik oynatmama seçeneği ve hikayeleri sessize alma gibi seçenekler ilave ediyor. Bu düzenlemeyle beraber, hem rahatsız olunabilecek içeriklerden kişilerin korunmasına olanak sağlayacak; hem de yaşanan kota veya internet bağlantısı problemlerini ortadan kaldırmış olacak.
Instagram tarafından başlatılan bu atak, şuanda güncelleme ile beraber kullanılabilir durumda. Yeni seçenekleri aktifleştirebilmek için uygulamanızı cihazınızın; uygulama marketlerinden güncellemeniz gerekiyor.

Instagram ve Snapchat arasındaki savaş devam ediyor.

Hikaye modunu getirerek, Snapchatle arasındaki farkı kapatmaya çalışan Instagram, çalışmalarında başarıyı yakalamış gibi görünüyor. Epey bir aktif kullanıcı sayısı kazanan ve bunların bir çoğunu da halihazırda yalnızca Snapchat kullanan kişilerden sağlayan Instagram; çok yakında daha büyük kitlelere erişmek için farklı düzenlemeler ve imkanlar sunmaya hazırlanabilir. Bu bağlamda Instagram ve Snapchat arasındaki derin savaşın süreceğini de öngörmek mümkün.

Kamupersoneli.net | ANKARA