Teknoloji

iPhone 7' nin Satış Hedefi Dudak Uçuklattı

Apple iPhone sürümlerinde yakaladığı başarıyı katlamaya devam ederken; son çıkardığı ürün olan iPhone 7′ nin Jet Black modeline yazdığı açıklamayla tepkileri üstüne çekmişti. Jet Black modellerin açıklamalarında çizilebilir, kılıf kullanmanızı öneriyoruz şeklindeki açıklamaları nedeniyle de gündemi epey meşgul etmişti.

Bu durumun atlatılmasının ardından gündeme iPhone 7 bataryaları oturmuş, ” Şuana kadar ki en iyi iPhone bataryası. ” şeklinde ifade edilen bataryaların sırrı merak edilmişti. ” Ayrı bir teknoloji mi var yoksa, satış pazarlaması mı ? ” tarzında düşündürten karmaşanın ardından da yeni bir bilgi, gündemi epey sarstı.

Öyle ki bu bilgi, Apple ürünlerinin satış ağının genişliğini ve aslında nasıl bir marka olduğunu ortaya çıkarır cinsten.  Apple’ ın yeni ürünü iPhone 7′ nin satış hedefinin 100 milyon adet olduğu iddia edildi. Oldukça yüksek bir rakam olan bu miktarın 3.800 TL gibi bir fiyatla satışta olmasına rağmen, çok kısa bir zaman içerisinde gerçekleşmesi olağan ihtimaller arasında görülüyor. Üstelik; Jet Black modellerdeki çizilme karmaşası da pek bu durumu baltalamayacak gibi duruyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA