Teknoloji

iPhone 7' ye Jailbreak Darbesi!

3900 TL fiyatıyla satışa çıkarılan iPhone 7, epey tepki toplamasına rağmen yüksek satış rakamlarına ulaşmış durumda. Mağazalar önünde kuyruklar oluşturan, ilk çıkacağı gün satın almak isteyen binlerce kişi bu durumu doğrularken; Apple’ ın Jet Black modelinde yaşanan çizilme sıkıntıları nedeniyle de problem yaşayacağı düşünülüyordu. Ancak korkulan olmadı ve ufak bir temasta dahi çizilebilen Jet Black modeller yok sattı.

Konuyla alakalı olarak iPhone’ un meraklılarına ve Jail Break severlere yönelik önemli bir gelişme yaşandı. Oldukça kısa bir zaman zarfı içerisinde satışa çıkarılmış olmasına rağmen, iPhone 7 Jail Break işlemine maruz kaldı.

iPhone’ un kısıtlamalarını kaldıran ve birçok uygulamayı ücretsiz olarak yüklemeye olanak sağlayan Jail Break işleminin hemen gerçekleştirilebilmesi sosyal medyada tepki toplattı. Bu kadar güvenilir olduğu iddia edilen ve son teknoloji olarak adlandırılan bir mobil cihazın; satışa çıkarılır çıkarılmaz Jail Break yapılabilmesi Apple’ a giden güven oklarının alevlenmesine neden oldu.

Apple severler, Apple’ a olan güvenlerini 6S modelinden sonra yitirmeye başladıklarını dile getirerek, tepkilerini göstermeye devam ediyorlar.

Kamupersoneli.net | ANKARA