Teknoloji

Kredi Kartına Taksitle Alınabilecek Yerli Cep Telefonları Nelerdir?

Bilindiği üzere kredi kartı kullanımına ilişkin düzenlemeler kapsamında, taksitli alışveriş imkanı sunulmamıştı. Bu noktada önemli bir problem olarak görülen taksit yapılamama durumuna da epey tepki gelmişti. Ancak yeni yapılan düzenleme kapsamında, kredi kartıyla cep telefonunu taksitli olarak almak mümkün hale getirildi.

Elbette bu düzenleme, tüm markaları kapsayacak şekilde uygulanmıyor. Kredi kartı kullanarak taksitle yapılmak istenen alışverişlerde yalnızca yerli telefonlara yönelik geçerlilik kazanıyor. Yani kullanıcılar, taksitli alışveriş yapacaklarsa Apple, Samsung, LG, Sony gibi markaları tercih edemeyecekler.

Böyle bir durum nedeniyle de taksitle alınabilecek yerli telefon markaları gündeme geliyor. Bu telefon markaları da elbette Casper ve Vestel markalı cihazlar oluyorlar.

Peki, taksitle alınabilecek; işlevsel yerli telefon modelleri nelerdir? Aralarında en çok göze çarpanlar hangileridir?

CASPER VIA A1 – Üst segment olarak ifade edilebilecek bir cihaz. 4 GB ram, 8 çekirdek işlemci ve arttırılabilir 64 gb depolama alanı sunuyor. ( 1.400 TL )

Casper VIA V10 – Amoled teknolojisine ve Gorilla Glas yapıya sahip cihaz. Tercih edilebilecekler listesinde yer alıyor. ( 800 TL )

Vestel Venus V3 5570 – 8 MP ön kamera / 13 MP arka kamera barındırıyor. 2 GB RAM, 32 GB Dahili Hafızaya sahip. ( 999 TL )

Vestel Venus V3 5070 – 13 MP ön kamera – 5 MP arka Kamera, 2 GB RAM ve 32 GB Dahili Hafıza seçenekleriyle satışa sunuluyor. ( 699 TL )

Kamupersoneli.net | ANKARA

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Bir Yorum

  1. Ne yapmaya calisiyor lar anlamadim yerli telofonlara var digerr telofonlara yok die