Teknoloji

Netflix Abonelik Ücreti Zamlandı! Dizi ve Film Netflix Abonelik Ücretleri Ne Kadar?

Netflix yeni abonelik ücretine zam yaptı. Dizi ve film meraklıları tarafından en çok izlenen uygulama olarak bilinen Netflix’te ücretsiz sürümden yararlananlar abone olmak istediklerinde zamlı tarifeye göre ödeme yapacaktır.

Netflix zamlı fiyatlarının yanı sıra ilk 30 gün ücretsiz kullanım sunmaya devam edecektir.

PEKİ TÜRKİYE’DE NETFLİX ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Netflix 2019’da ikinci defa zam yaptı. 2019 yılı Mart’ta aylık temel paket ücreti yüzde 6,21 oranında ve standart paket ücreti ise yüzde 17,86 oranında artış yaşamıştı. Netflix özel paket ücreti ise yüzde 25 oranında artırılmıştı. 

PEKİ YENİ ZAMLA FİYATLAR NE KADAR?

Netflix yaptığı yeni zamla beraber temel abonelik ücretini 17,99 Türk Lirası, standart abonelik ücretini 29,99 Türk Lirası ve özel paketi ise 41, 99 Türk Lirası’na çıkardığını bildirdi.

NETFLİX ABONELİK ÜCRETİ TARİFESİ

1- Netflix temel paket: Aynı anda sadece tek bir cihazın yayın izlemesine imkan veriyor. İçerikte standart çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 17,99 TL

2- Netflix Standart paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 29,99 TL

3- Netflix özel paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var. İçeriklerde HD ve Ultra HD (1080 / 4K) çözünürlük sağlıyor. Aylık ücreti ise sadece 41.99 TL.