Teknoloji

Patlayan Patlayana: iPhone 7 Patladı!

Geçtiğimiz günlerde sürekli gündeme gelen neyseki son bir kaç gündür duymadığımız Samsung Galaxy Note 7 cihazlara, bir yenisi daha eklendi. Herkes patlama haberlerinin Samsung tarafından gelmesine alıştığı için, Apple ürününün patlamış olması, kafalardaki soru işaretini artırdı.

Bir kullanıcı iPhone 7 sipariş etti ve geldiğinde ürünün patlamış olduğunu gördü. Taşınma sırasında patlamış olabileceği, ya da fabrikasyon süreci içerisinde bir patlamanın söz konusu olabileceği aktarılıyor. Samsung’ dan gelmesine alışkın olduğumuz bu haberlere, bir de Apple’ ın son gözdesi Samsung eklenince işler değişti.

Tüm mobil cihaz kullanıcıları özellikle Samsung ve Apple severler, acaba gerçekten problemli ürünler mi, yoksa akıllı cihazlar mı kullanıyoruz sorularını kendilerine yöneltmeye başladılar. Geçtiğimiz günlerde başlayan patlama furyasına bir yenisinin daha eklendiği bu olayda, büyük ihtimalle Apple, patlak telefonun gönderildiği kişiye yeni bir iPhone 7 yollayacak ancak; patlama sebebinin de kamuoyuna duyurulması birçok kişiyi rahatlatacaktır. Zira insanlar artık bu patlama haberlerinden ve korkarak mobil cihaz kullanımından epey sıkılmış durumlar. Böylelikle en azından cihazların güvenliği de doğrulanmış olacaktır.

Kamupersoneli.net | ANKARA