Teknoloji

Resmi açıklama geldi! Hafta sonu BluTV ücretsiz oluyor! BluTV nedir?

Artan vaka sayısını engellemek adına, salgının ilk döneminde uygulanan yasaklar yeniden bu hafta itibari ile hayatımıza girmiş bulunuyor. Bu hafta sonu tamamen sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağının açıklamasından sonra BluTV’de harekete geçerek, milyonlarca kişiyi sevindirdi.

HAFTA SONU ÜCRETSİZ OLUYOR

Türkiye’nin en çok izlenen platformları arasında olan BluTV bu hafta sonu (5-6 Aralık) ücretsiz olarak hizmet verecek. Bunu duyan izleyiciler ise BluTV nedir? BluTV nasıl indirilir? sorularına cevap aramaya başladı.

Resmi açıklama geldi! Hafta sonu BluTV ücretsiz oluyor! BluTV nedir?

NETLİX’TE ARTIŞ OMUŞTU

SAdece Türkiye’de değil, dünya genelinde de karantinaların artmaya başlaması sonucunda eve kapanan insanlar, vakit geçirmek için online platformlara yöneldi. Durum bu şekilde olunca herkes Netflix indirmeye başlamıştı.

“HER YER KAPALI AMA BLUTV AÇIK”

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan BluTV yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yasaklar az önce başladı. Bu hafta sonu her yer kapalı ama BluTV açık! BluTV özel yapımlarını, yüzlerce yerli, yabancı dizi ve filmleri bu hafta sonu ÜCRETSİZ izleyebilmek için #EvdeBluşalım. Detaylar cuma günü sizlerle”

Resmi açıklama geldi! Hafta sonu BluTV ücretsiz oluyor! BluTV nedir?

DETAYLAR CUMA GÜNÜ

BluTV yaptığı açıklamasında, bu hafta sonuna özel, yüzlerce yerli, yabancı dizi ve filmlerin ücretsiz olarak erişime açılacağını duyurdu. EvdeBuluşalım etiketiyle yapılan paylaşım, kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılandı.