Teknoloji

Samsung Galaxy C5 Özellikleri Nelerdir? Galaxy C5 Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy C5 çıkıyor. Samsung tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken gelen fotoğraflar cihazın yakın zamanda piyasaya çıkacağını gösteriyor.

Samsung tarafından henüz net bir açıklama yapılmamış olsada Samsung C5 model telefonunun piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sızdırılan resimlere bakılırsa beklenmeyecek gibi bir telefon olmadığı gözler önünde.

Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy C5 model telefonunun özellikleri ise 1920 x1080 piksel çözünürlük ve 5.2 inç büyüklüğünde olan ekranı 1.52 GHz hızında ve 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617 işlemcisi ile Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi, 4 GB RAM ve Adreno 405 GPU özellikleride yer alacak. Galaxy C5’in üretim bandında SM-C5000 model numarasına sahip olacak.



Samsung Galaxy C5 model telefondan gelen ilk fotoğraflara bakılırsa telefonun arka yüzü HTC markalı telefona oldukça benzediğini açık bir şekilde belli oluyor. Basına sızdırılan haberlerde C5’2in 5.2 inç Full HD ekran sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisi 4GB RAM yer alması muhtemel. Cihazın arka kapağında ise çift tonlu flaş olduğu sızınılar arasında. asya pazarında pazarlandığı söylenen cihazın Avrupada ne zaman satışa çıkacağı henüz belli olmamasıyla birlikte fiyatı hakkında bir açıklmada yapılmamış.

Gelen son bilgilere göre Samsung, Galaxy C5 için satış fiyatını 246 dolar olarak belirlemesi bekleniyor. 

Kamupersoneli.net  | Ankara