Teknoloji

Samsung Galaxy Note 7 Cihazlar Neden Geri Çağırıldı?

Samsung Galaxy Note 7 Cihazlar Neden Geri Çağırıldı?

Geçtiğimiz günlerde satışları gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 7 ürünlerin yoğun bir patlama yaratarak ciddi oranlarda satışlara ulaştığını görmüştük. Cihaz yoğun ilgi görerek hızlıca raflarda tükenmiş, stokların erimesi oldukça kısa sürede gerçekleşmişti.

Bu ürünlerin satışa çıkarılmasının ardından yaşanan bir batarya problemi nedeniyle piyasadan çekildiğini de bir çok platformda gördük. Galaxy Note 7 cihazların yaşanabilecek bir problem nedeniyle geri iade edilmesi, iade edildikten sonra da tekrar sahiplerine gönderileceği aktarılmıştı. Tüm bu bilgiler ışığında ürünler piyasadan toplanarak geri alındı. Geri alınan ürünler dağıtılmaya başlandı ancak, kafalardaki soru işareti halen giderilebilmiş değil.

Ürünler neden hazır olmadan piyasaya sürüldü?

Cihazlarda batarya problemi olabileceği aktarılmıştı. Bu açıklamanın yapılmasının ardından tüm ürünler kontrol amaçlı geri çağırılmış olabilir. Eğer durum bu şekilde değilse, büyük bir tehlike arz ediyor olabilir. Ürünlerin yarattığı tehlikeye ek olarak, satışa uygun olmayan veya hazır olmayan ürünlerin milyonlarca satmış olması bu noktadaki suyu da iyice bulanıklaştıracaktır.

Kamupersoneli.net | ANKARA