Teknoloji

Samsung Galaxy S10 ve Samsung Galaxy S10 Plus ve Samsung Galaxy Fold Türkiye Fiyatları!

Koreli dev şirket Samsung tarafından dev etkinlik başladı ve ilk olarak sürpriz bir ürün olan Galaxy Fold adını taşıyan telefon tanıtıldı.

Fold’un e büyük özelliği ise katlanabilen bir telefon olmasıyla beraber, katlanma durumu olmadığı süreçte 7.3 inç’lik dev bir tablet ekranı gibi görünmesi kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Ayrıca Fold katlandığında ise 4,6’lık bir ekrana sahip olarak görünüyor ve normal telefonlardan herhangi bir farkı bulunmuyor.

Galaxy Fold 7nm işlemciye sahip olmakla berbaer 12GB RAM taşıyor ve arka yüzünde tam üç kamerası mevcut ourken iç tarafta iki kamera ile önde de bir adet kamera ile tam altı kameraya sahip.

Galaxy Fold renk seçenekleri ise “Cosmos Black, Space Silver, Martian Green ve Astral Blue” olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Galaxy Fold’un satış tarihi ise 6 Nisan 2019 olarak açıklandı.

GALAXY S10 VE GALAXY S10 PLUS TANITILDI

Galaxy Fold’un yanı sıra Samsung, Galaxy S10 ve S10 Plus’ı resmen tanıttı.

Galaxy S10 Plus’ın ön yüzünde ekrana gömülü iki kamerası yer almakta.

Telefonun arka yüzündeki üçlü kamerada üçüncü kameranın rolü önemli:  Telefona telefoto lensin yanında ultra geniş lens eklenmiş olması, güzel bir dokunuş olmuş. Ultra geniş panoramalar, dikey olarak daha fazla görüntüyü barındırıyor. 

GALAXY S10 VE GALAXY S10 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI AÇIKLANDI

Galaxy S10 (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 6599 TL

Galaxy S10 Plus (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 7499 TL

Galaxy S10e (6 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 5499 TL