Teknoloji

Samsung Note 7: Patlıyor Ama Yok Satıyor

Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan problemli çocuk Note 7, oldukça sansasyonel bir sürecin içerisinden geçiyor. Problemli çocuk Note 7; uçakta, arabada, mutfakta mekan farketmeksizin hemen hemen her yerde patladı. Bu kadar patlayan bir telefonun satış rakamlarına ve telefona olan arza etki edeceği düşünülürken; işlerin hiç öyle olmadığı görülüyor.

Telefonun patlamasına, değişimden gelen cihazların dahi alev alev olmasına rağmen; Samsung Galaxy Note 7′ lere olan arz halen düşmüş değil. Birçok teknoloji mağazasında, ürünün yok sattığı aktarılırken, kullanıcıların halen cihaza yönelik yoğun ilgilerinin olduğu biliniyor.

Samsung, böyle mi devam edecek?

Problemli çocukları Note 7 ile yola devam etmeye çalışan Samsung, geçtiğimiz günlerde milyarlarca dolar zarar etmişti. Samsung, yakında iflas eder düşüncelerinin çoğalmasının ardından da arzın halen arttığını ve düşmediğini aktarmaları üzerine; kafalarda soru işaretleri çoğalmaya başladı.

Bakalım Samsung, bu şekilde nasıl devam edecek; Apple, Sony, LG, HTC gibi oldukça baskın isimler varken pazardaki yerini nasıl koruyacak? Zira şuan işler hiç de iyi gitmiyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA