Teknoloji

Samsung' un Şimdide Çamaşır Makinesi Patladı!

Mobil cihazıyla başı dertte olan Samsung, şimdi de çamaşır makinesiyle uğraşacak. Galaxy Note 7 cihazlarda yaşanan batarya kaynaklı patlama problemi, Samsung çamaşır makinesinin de patlamasıyla tekrar gündeme geldi.

Samsung tarafından üretilen bu çamaşır makinelerinin, gelen şikayetler üzerine tüketici komisyonları tarafından incelenmesine gerek görülmüş. Artan şikayetler nedeniyle yerinde bir inceleme olan bu durum, Samsung’ un sağlam bir açıklama yapmasına da zemin hazırlamış.

Gelen şikayetleri değerlendiren ekipler, patlayan çamaşır makineleri incelediklerinde yavaş devir hızlarında çalıştırılması gerektiğini ifade eden semboller ve yazılar görmüşler. Bu konunun üzerine açıklamayı yapan Samsung’ da makinelerin 5 yıllık ürünler olduğunu, zaten devir uyarısının yer aldığını aktararak, hataları kabul etmediğini ve 5 yıllık ürünlerde böyle sorunolar olabileceğini aktarmış.

Mobil cihazlarıyla başı dertte olan Samsung, bir de diğer elektronik aletleriyle aynı problemleri yaşarsa; çok yakında Apple‘ a pazarın büyük bir kısmını teslim etmiş olacak gibi gözüküyor. Çünkü bu patlama problemleri böylesine büyük ve güçlü bir firma olsa dahi sonunu getirebilir.

Kamupersoneli.net | ANKARA