Teknoloji

Snapchat, Kaybettiği Popülerliği Kazanabilecek Mi?

Instagram ve Snapchat kullanıcıları biliyorlar ki çok kısa bir zaman önce Instagram’ a hikaye modu eklendi ve Snapchat’ in bulduğu o anlık paylaşımları ortadan kaldırdı. Öyle ki bu durum Snapchat kitlesinde ciddi azalmalar yaratmaya dahi başladı. Kısa bir süre sonra bu aşağı yönlü ivme yavaşlamış olsa da, Snapchat için pek de iyi olacak sonuçlar doğurmadı.

Yakın dönem içerisinde Instagram bu konuya tekrar el atıp, otomatik oynatma veya sessize alma gibi seçenekleri de devreye sokunca işler iyice birbirine girdi. Instagram ataklarından birer birer nasibini alan Snapchat zor günler yaşar oldu.

Mağazada yerini aldığı günden beridir oldukça yüksek indirilme oranları ve geri bildirimler almaya başlayan Snapchat; Instagram atakları nedeniyle kaybettiği kitleyi yakın zaman içerisinde toplayacak gibi görünmüyor. Ancak oldukça yenilikçi ve yerinde bir geliştirmeye imza atılırsa, Instagram ile rekabeti yeniden alevlenmiş olacak.

Ancak şuan için Snapchat tarafından eğlenceli filtreleri dışında yenilikçi bir gelişme henüz gerçekleştirilmiş ve kullanıcılara sunulmuş değil.

Kamupersoneli.net | ANKARA