Teknoloji

Sony Xperia X Yeni Bir Güncelleme Aldı

Sony‘ nin sevilen cihazları arasına girmeyi başarmış ve şuanı fiyatı 2.000 TL altına gerilemekte olan Xperia X için yeni bir güncellemesi mevcut. Sevilen ve bir çok kişi tarafından kullanılan zarif cihazın aldığı yeni güncelleme kapsamında; bir kaç küçük güvenlik zafiyetini ortadan kaldırmış olduğu ve ufak birkaç düzenlemenin de getirildiği ifade ediliyor.

Yayımlanan güncelleme kapsamında, tercihen değişiklik gösterebilen kare ya da daire şeklinde klasörlerin açılabilmesine olanak sağlayan düzenlemenin geldiği aktarılırken; güvenlik zafiyetlerinin ortadan kaldırıldığı belirtildi. Güncelleme içerisinde bir kaç stabilizasyon çalışması ve ek güvenlik önlemleri getirildiği de belirtilmekte.

Şuan için fiyatı 2.000 TL altına Türkiye piyasasında inmekte olan cihazın, alınabilecek cihazlar listesinde olduğunu belirtirken, güncellemenin çok kısa bir zaman sonra herkes tarafından indirilebilir durumda olacağını da hatırlatmak isteriz. Güncellemesini yapmak isteyen kullanıcılar, cihazlarının hakkında bölümüne göz atarak, yazılımı güncelle seçeneğini tıklamaları yeterli olacaktır.

Ayrıca bahsi geçen bu güncellemede bir kaç sistem hatası da ortadan kaldırılmış durumda.

Kamupersoneli.net | ANKARA