Teknoloji

Steam Yaz İndirimi Ne Zaman Başlayacak? Steam Yaz İndirimi Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak, Kaç Gün Sürecek?

Valve Corporation tarafından geliştirilen ve dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan hizmet ekranı Steam yaz indirimi heyecanı başladı. Çoğu oyunun geniş dağıtımı ve oyunlarla alakalı modlu sürümlerin yanı sıra ek paketlerinin satışını üstlenen Steam birbirinden mutlu haberleriyle geliyor…

Yaz aylarının gelmesiyle beraber pek çok kişi bilgisayar başında saatlerce oyun oynuyor ve Steam yaz indirimlerini bekliyor. GTA 5, PUBG ve diğer oyunların tek çatı altında satışı ve oynanışı sağlanan Steam yaz indirimi heyecanı devam ediyor.

STEAM YAZ İNDİRİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, KAÇ GÜN SÜRECEK?

Steam yaz indrimi TSİ ile 25 Haziran 2019 tarihinde 20:00’da başlayacak ve Steam yaz indirimi 9 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

PEKİ PUBG STEAM YAZ İNDİRİMİNE DAHİL EDİLDİ Mİ?

Türkiye ve Dünya’da oyun severler tarafından sıklıkla takip edilen Steam yaz indirimlerinde dünya gündemine oturan PUBG’nin yaz indirimine dahil edilip, edilmediği merak ediliyor.

Ancak her yıl yaz aylarında bir sürpriz gerçekleştiren Steam yetkilileri 9 Temmuz’a kadar devam edecek olan indirimler için PUBG hakkında bir son dakika heyecanı yaşatabilir.

STEAM’DE EN ÇOK SATAN OYUNLAR

Bu hafta Steam’da en çok satışı yapılan oyunlar ise;

“Mortal Kombat 11, My Friend Pedro, Ark Survival Evolve, Injustice 2, Mortal Kombat X, Injusice 2, Yakuza 0, FM19” olarak açıklandı.

Bir Yorum

  1. İndirimler çöp gibi hiçbir oyun indirime girmemiş mağazaya bile özel arka plan koymamışlar

  2. Kamx güzel kardeşimadam yazısında demiş 25 haziranda saat 20:00 da başlıyor sen neyden bahsediyosun daha saat 20:00 olmadan bile bazı oyunlarda indirim yapmaya başladılar