Teknoloji

Telefon almak isteyenlere sevindirici haber! Apple İPhone fiyatlarını düşürme kararı aldı!

Koronavirüs salgını sebebiyle teknoloji sektöründe hareketlilik başladı. Salgın yüzünde fiyatların düşmesiyle, piyasa içerisindeki pek çok firma, rekabete girdi. bu firmalardan bir tanesi de herkesin çok yakından tanıdığı Apple. Sektör içerisinde güçlü durabilmek için telefon fiyatlarını düşürmeyi planlayan Apple’ın yeni telefon fiyatı ne kadar olacak? Apple iPhone SE 2020 satış fiyatı ne kadar?

APPLE İPHONE SE 2020

Apple, yeni çıkarttığı iPhone SE 2020 modelinde fiyatları düşürme kararı aldığını ifade etti. Bu haber sonrasında, yeni çıkan modelde ne kadar indirim yapılacağı ve indirimin Türkiye’de de geçerli olup, olmayacağı merak edildi.

Telefon almak isteyenlere sevindirici haber! Apple İPhone fiyatlarını düşürme kararı aldı!

TÜRKİYE’DE DE GEÇERLİ

iPhone sektör içerisinde güçlü durabilmek adına yeni bir karar aldı. Buna göre geçtiğimiz hafta piyasaya sürdüğü yeni modeli SE 2020’de indirim yapmayı planladığını ifade etti. Yapılacak olan indirimin ne kadar olduğu henüz belli olmasa da, uygulanacak indirimin Türkiye’de de geçerli olacağı tahmin ediliyor.

İPHONE SE 2020 FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

iPhone SE 2020 meraklıları, fiyatlarda ne kadar indirim olacağını araştırmaya başladı bile. Ülkemizde henüz satışa çıkmayan model için bir takım iddialar ortaya atıldı. Buna göre 399 dolara satılacak olan iPhone SE 2020’de 50 dolarlık bir indirimin yapılması ve 349 dolara satılabileceği ifade edildi. Apple’den henüz resmi bir açıklama gelmedi.