Teknoloji

Twitter'de Vine Camera Dönemi Başlıyor

Twitter’de yeni bir uygulamaya dönemi daha başlıyor. Vine camera artık kullanıcılara emanet.

Vine kullanıcılarının videolarını indirmek için verdiği sürenin dolmasıyla alakalı olarak bu uygulamayı sonlandıran Twitter, yenilikleriyle beraber gündemden düşmüyor. Kapatılan Vine hayranlarının karşısına son teknoloji olarak daha kullanışlı uygulama sunan Twitter, ‘Vine Camera’ uygulamasını kullanıcıların beğenisine sunmuş durumda.

Twitter, Vine tutkunlarını üzen bir karar almıştı ve geçtiğimiz günlerde ise bu uygulamanın kullanımına son vermişti. Twitter, kapatma işlemi sonrasında kullanıcılarını düşünerek yeni bir sürprizle gündeme geldi.

Kapatılan Vine uygulamasının yerine getirilen ‘Vine Camera’ isimli uygulamanın beğeniye sunulduğu şu günlerde Vine Camera ile 6 saniyeli döngüsel videoların çekimleri devam edeceği belirlendi.

Yeni Vine Camera uygulaması, ise “Hızlıca çek, yükle, düzenle ve paylaş” sloganı ile kullanıma sunulmuş durumda. Vine Camera ile döngüsel videoların çekimleri devam edeceği belirlendi.

VINE CAMERA’NIN ÖZELLİKLERİ NELER?

Vine Camera hakkında bulunan Google Play Store üzerinde ki tanıtım yazısında ise şu cümleler yer alıyor; “Vine Kamerası, 6 saniyelik döngüsel videolar oluşturmanı sağlar. Videoları doğrudan Twitter’da paylaşabilir veya telefonuna kaydedebilirsin. Vine Kamerası’ndan paylaştığın videolar Twitter’da da izlenebilir. Birçok bölümden oluşan 6 saniyelik döngüsel videolar yap. Kusursuz bir döngü oluşturmak için videonu düzenle. Standart Vine oluşturma araçlarını içerir: çoklu klip kesme, grid katmanı, AF odaklama, hayalet aracı, flaş ve ön kamera. Taslaklarını daha sonra oluşturmak üzere kaydet.” ifadeleriyle kullanıcılara sunuldu.

Kamupersoneli.net | ANKARA