Teknoloji

WhatsApp Uygulamasının Yeni Özellikleri Kullanıcıların Beğenisine Sunuldu

Online sistemde mesajlaşma ağlarının en büyüklerinden olan WhatsApp artık yeni özellikle beraber kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Peki kullanıcıları neler bekliyor?

WhatsApp, bugün iOS platformundaki uygulamasına yaptığı son güncellemeyele beraer yeni özelliklerini iPhone kullanıcılarının beğenisine sunduğunu açıkladı. WhatsApp 2.17.1 sürümüyle beraber gelen yeniliklerin sayesinde uygulama artık daha kullanışlı bir hale gelirken kullanıcı memnuniyetinin düşünüldüğü belirlendi. Medya dosyaları odaklı bu güncellemeyle beraber WhatsApp kullanıcılarının çok hoşuna gideceği bir uygulama haline geldiği ifade ediliyor.

Peki WhatsApp hangi özellikleriyle kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor?

1- Artık bağlantınız olmasa bile mesajı gönder tuşuna dokunabilirsiniz. Telefonunuz yeniden bağlandığında mesajlarınız sırasıyla gönderilecektir.

2- Yeniden tasarlanan veri kullanım ekranı sayesinde telefonunuzun depolamasını daha rahat yönetebilirsiniz. Örneğin belirli bir sohbetteki videolar gibi belirli mesaj tiplerini temizleyebilirsiniz (Ayarlar > Veri ve Depolama Kullanımı > Disk Kullanımı)

3- Artık tek seferde 30 fotoğraf veya video gönderebilirsiniz.

Özellikle WhatsApp’ın iPhone’da kullanıcıların beğenisine sunulması Android için WhatsApp uygulamasına ne zaman geleceğini merak ettiriyor…

Kamupersoneli.net | ANKARA