Teknoloji

Whatsapp Yine Güncellendi!

 Uygulama kullanılabilirliğini artırmak ve kitlesine yeni kişiler kazandırmak için durmadan çalışan Whatsapp, yeni bir güncellemeyi beta versiyonla kullanıcılara sunmuş durumda. Whatsapp grup konuşmalarına ilişkin olarak yapılan bu düzenlemede; Whatsapp gruplarına link ile dahil olunabilecek.

Bu düzenleme şu şekilde çalışacak:

Bir grup konuşması içerisinde olan kişi, grup konuşmasına eklemek istediği kişiye ” Link ile grupa katılmaya davet et. ” şeklinde bir butona tıklayacak. Seçilen kişiye gönderilen davet, kişiye iletilecek ve grup konuşmasına dahil olmak istiyorsa bağlantıyı kullanacak. Bağlantının kullanılmasının ardından kişi, Whatsapp grup konuşması içerisinde yer almış olacak.

Linkler nasıl gönderilecek?

Son dönemlerde hemen hemen bütün cihazlarda bulunan NFC, QR Code gibi imkanlarla da grup konuşmalarının linkleri paylaşılabilecek. Böylelikle grup konuşmasına dahil etmek istediğiniz kişilerle iletişimi kolaylıkla kurabileceksiniz.

Whatsapp bilgileri sızdırıyor mu?

” Bu kadar çok güncelleme alan Whatsapp, güvenliği ne kadar sağlıyor, bilgilerimizi sızdırıyor mu ? ” diyenler için, Whatsapp bilgilerinizi yalnızca Facebook ile paylaşıyor. Bu da zaten reklam gösterimleri için kullanılıyor. Kullanıcı nezdinde bir problem teşkil etmiyor. Elbette bu paylaşım Whatsapp içerisinden sonlandırılabiliyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA