Teknoloji

Yeni Android Sürümü Google I/O 2017 İçin Tarih Verildi

Google her sene yaptığı gibi, bu senede Google I/O etkinliklerininden bir tane düzenleyeceğini belirtti. Düzenlenecek bu etkinlikte ise yeni Android sürümünün tanıtılacağı ifade edilirken tüm gözler Google çevrildi.

Google, her yıl Google I/O etkinliğinde geliştiriciler ile beraber olup yeni ürün ve yazılımlarını tanıtmayı ihmal etmiyor. Geçmiş yıllarda Android etkinliğiyle sık sık gündeme gelen Google I/O etkinliğinin bu yıl ne zaman gerçekleşeceği ilginç bir yöntem ile açıklandı. Google I/O 2017 etkinliği için Google, Twitter hesabından bulmacalı bir Tweet attı.

Google’ın attığı bulmacılı Tweet’in anlaşılmasının ardından Google I/O 2017’nin tarihi ortaya çıktı. Bulmaca sonucuna göre Google I/O 2017, 17-18-19 Mayıs tarihinde California Mountain View’daki Google’ın arka bahçesindeki Shoreline Amfitiyatrosunda gerçekleşeceği belirlendi.

YENİ ANDROİD SÜRÜMÜ TANITILACAK

Google I/O 2017 etkinliğinde yeni Android sürümünün açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor ancak  yeni Android sürümü için henüz net bir bilgi yayımlanmış değil. Tahminlerimize göre Nougat ismi ile devam edilecek ancak sürüm numarası 7.2’ye yükselip yeni özellikler sisteme eklenebilir.

Bu etkinlikle beraber Google’ın yazılım dışında yeni ürünlerini de tanıtması bekleniyor ancak detayları sızdırmamakta kararlı olan Google’de henüz bir ip ucu yok.

Kamupersoneli.net | ANKARA