Teknoloji

Yeni Ford Mondeo' dan Otomobil Pazarına İddialı Giriş

Segmentinin en klas otomobillerini üreten firmalardan birisi olan Ford, yeni gözdesi Mondeo ile pazara süratli bir giriş yapmış durumda. Bu girişiyle de segmentinin dışındaki isimleri dahi kıskandırmayı başarmış. Dokunmatik ekranlı Sony ses sistemli standart paket olarak Mondeo ile satışa koyan Ford; birçok donanımı ve tasarımıyla göz doldurdu.

Şehir içi güvenlik sistemi, kör nokta sistemi, masaj sistemi, şerit takip sistemi, ecoboost motor seçenekleri ile beraber gelen Ford Mondeo; segmentinin en donanımlı arabalarından birisi olarak gösterilmeye gerçekten müsait bir araç. Görenler ve kullanma fırsatını yakalayanlar için de mükemmel bir sürüş keyfi sağlayan araçta adeta üst sınıf bir otomobil konforu bulunuyor.

1.5 Litre ecoboost motor seçeneği bulunan aracın 6 ileri manuel ve otomatik vites seçenekleri de mevcut durumda. Türkiye fiyatlarıyla segmenti ve üst sınıf rakiplerinin yanı sıra 100-185.000 TL arasındaki fiyat yelpazesiyle sevenlerine sunulmaktadır. Yakın zaman içerisinde yılın enleri listesinde Ford Mondeo‘ yu görecek gibiyiz. Araç sağladığı imkanlarla listeye girmeyi çoktan haktmiş durumda.

Kamupersoneli.net | ANKARA