TESK' ten YGS Sınavı Sırasında Ɖ Saat Sessizlik' Çağrısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken 12 Mart Pazar günü yapılacak olan ve 2 milyondan fazla öğrencinin katılacağı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için, 10.00-12.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken; 12 Mart Pazar günü yapılacak olan ve 2 milyondan fazla öğrencinin katılacağı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için, 10.00-12.40 saatleri arasında sürücülerden klakson çalmamalarını, referandum çalışması yapacaklardan müzik açmamalarını istedi.
Sınava 2 milyondan fazla öğrencinin gireceğini belirten Palandöken, tüm sürücüleri ve nisan ayında yapılacak referandum nedeniyle sokaklarda yüksek sesle yayın yapan araçları uyararak, saat 10.00-12.40 saatlerinde klakson çalınmaması, yüksek sesle propaganda yapılmaması çağrısında bulundu.
Palandöken, "Bilhassa havanın sıcak ve yağışın olmadığı günlerde yol yapım çalışmaları artmaktadır. Gürültülü yol yapım çalışmaları da gençlerin sınav esnasında dikkatini dağıtmaktadır. O gün yol yapımı ve tadilatı çalışmalarına ara verilmesini istiyoruz. Şoförlerimizin de kapalı yolları öğrenmesini istiyoruz. Hepimiz gençlerimiz için daha tedbirli olmalıyız." ifadelerini kullandı.
Kamupersoneli.net
Bakmadan Geçme





