TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Devlet Büyüğü Olarak Kabul Edildi
CHP'li Gürsel Tekin'e Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun şikayeti ile dava açıldı.Dava devam ederken savcı, CHP'li Gürsel Tekin'e devlet büyüğüne hakaret etmesi gerekçesi ile bir de fezleke yazdı.
CHP'li Gürsel Tekin'e Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun şikayeti ile dava açıldı. Dava devam ederken savcı, CHP'li Gürsel Tekin'e devlet büyüğüne hakaret etmesi gerekçesi ile bir de fezleke yazdı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, savcı kararı ile devlet büyüğü olarak kayıtlara geçti.
CHP’li Gürsel Tekin, yaptığı açıklamada, “Fezlekeler serisinde yeni bir fezlekeye kavuştuk. Tamamına baktığımda hiçbirisi hukuken anlam içermeyen fezlekelerdi. Ama dünkü fezleke beni çok şaşırttı” dedi.
CHP’li Gürsel Tekin, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert sözler kullanması üzerine kendisinin bu konuda şikayetini kamuoyu ile paylaştığını açıkladı.
CHP’li Tekin bunun üzerine kendisine dava açıldığını söyledi ve ekledi: “ ‘Baskı var, zalimlikler yapılıyor’ demişti. Ben bunları açıklayınca şikayetçi olmuş. Dava yürüyor. Ama yürüyen davaya, bir de fezleke geldi” dedi. Duruma tepki gösteren Tekin “Bugüne kadar devlet büyüklerine hakaretten dolayı pek çok şikayet, fezleke vardı. Şimdi hayatımıza yeni bir devlet büyüğü ve yeni bir fezleke daha girdi.”
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





