Tük Silahlı Kuvvetleri (TSK) Asos'a Bomba Yağdırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bugün sabah saat 06.30'da önemli bir açıklama yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bugün sabah saat 06.30'da önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Irak'ın Kuzeyindeki Asos bölgesine bölücü terör örgütüne ait 41 hedefin gerçekleştirilen hava harekatıyla tahrip edildiği ifade edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE VURULDU

Konu ile ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığından bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmeye göre Irak'ın kuzeyinde yer alan Asos bölgesine dün gece saatlerinde kapsamlı bir hava harekatı düzenlenerek bölücü terör örgütüne ağır bir darbe vuruldu.

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI DA KATILDI

Söz konusu harekatta Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları Asos bölgesinde bölücü terör örgütüne ait olduğu tespit edilen barınak, sığınak, tünel ve benzeri 41 hedefi tahrip etti. Söz konusu harekata insansız hava araçları da katıldı. Harekat sonunda uçaklar ve insansız hava araçları emniyetle üslerine döndü.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme