- Haberler
- Gündem
- Türk Hava Yolları duyuru yaptı: Bayram seyahati yapacaklar dikkat! Süresi uzatıldı...
Türk Hava Yolları duyuru yaptı: Bayram seyahati yapacaklar dikkat! Süresi uzatıldı...
Türk Hava Yolları'ndan, bazı yurt dışı uçuşlarına dair duyuru yapıldı.Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan kriz nedeniyle 5 bölgeye yapılacak uçuşların durdurulma süresi uzatıldı.
Türk Hava Yolları'ndan, bazı yurt dışı uçuşlarına dair duyuru yapıldı. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan kriz nedeniyle 5 bölgeye yapılacak uçuşların durdurulma süresi uzatıldı.
Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ağustos'a kadar uzattığını açıkladı.
THY tarafından yapılan açıklama şöyle oldu:
"31 Ağustos 2022 (dahil) tarihine kadar Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna, Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir."
Açıklamada, değişiklik ve iade işlemlerinin acentelerden THY'nin internet sitesinden ya da "0 850 333 0 849" numaralı çağrı merkezinden yapılabileceği belirtildi.
Bakmadan Geçme





