- Haberler
- Personel Alımı
- Türkiye Şeker Fabrikaları kendi bünyesine daimi personel alımı yapacak!
Türkiye Şeker Fabrikaları kendi bünyesine daimi personel alımı yapacak!
Türkiye Şeker Fabrikaları, yaptığı açıklamasında hangi birimlere kaç personel alınacağını tek tek belirtti.Toplam da 6 meslek için yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken bir takım şartlar bulunmaktadır.
Türkiye Şeker Fabrikaları, yaptığı açıklamasında hangi birimlere kaç personel alınacağını tek tek belirtti. Toplam da 6 meslek için yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken bir takım şartlar bulunmaktadır. Detaylar haberimizde
HANGİ BİRİMLERE ALIM YAPILACAK?
Yapılacak olan alımın duyulmasından sonra hangi birimlere alım yapılacağı da merak konusu oldu. İşte alım yapılacak 6 meslek:
(Engelli) İnşaat Mühendisi
(Engelli) Sürekli İşçi
(Engelli) Bilgisayar Mühendisi
(Engelli) Avukat
(Eski Hükümlü) Metal Teknisyen
(Eski Hükümlü) Marangoz
BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?
Yayımlanan ilanın detaylarına göre başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecek. İŞKUR web sayfası üzerinden yapılan alımda başvuruların 28 Aralık 2020 tarihinde başlayacağı duyuruldu.
ALIMLARA İLİŞKİN DETAYLAR
Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.
2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 28.12.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.
3- Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.
Bakmadan Geçme





