• Haberler
  • Gündem
  • Türkiye sınırında peş peşe deprem oldu! Kandilli depremin şiddetini açıkladı

Türkiye sınırında peş peşe deprem oldu! Kandilli depremin şiddetini açıkladı

Türkiye İran sınırında peş peşe depremler olmaya başladı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye sınırındaki İran'da yeni

Türkiye İran sınırında peş peşe depremler olmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi  tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye sınırındaki İran'da yeni depremler meydana geldi.

TÜRKİYE SINIRINDA YENİ DEPREM!

Türkiye sınırındaki İran'da meydana gelen depremle ilgili olarak Kandilli tarafından yapılan açıklamada depremin şiddeti ve yerin kaç km altında gerçekleştiği de bildirildi.

VAN'DA HİSSEDİLDİ.

Türkiye sınırındaki İran'da 3.5 şiddetinde depremin ardından 3.4 şiddetinde yeni bir deprem oldu. Depremin yerin 5 km derinliğinde deprem olduğu aktarıldı. Yeni meydana gelen depremin Van'da da hissedildiği öğrenildi.

Haber

MEYDANA GELEN SON DEPREMLER

Meydana gelen depremler sonrasında Türkiye'de olan son depremler merak konusu oldu. Türkiye'de meydana gelen son depremler şöyle:

Haber

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme