• Haberler
  • Gündem
  • Türkiye'de ehliyeti olan herkese son dakika uyarısı! Kimse kesinlikle bunu yapmasın: Ehliyet sahipleri 1.823 TL ceza ödeyecek

Türkiye'de ehliyeti olan herkese son dakika uyarısı! Kimse kesinlikle bunu yapmasın: Ehliyet sahipleri 1.823 TL ceza ödeyecek

Ehliyeti olan herkese son dakika duyurusu yapıldı.Ankara'da yasa dışı ve yetkisi olmadan çakar lamba kullanan araçlar ile ilgili denetim yapıldığı paylaşıldı.

Ehliyeti olan herkese son dakika duyurusu yapıldı. Ankara’da yasa dışı ve yetkisi olmadan çakar lamba kullanan araçlar ile ilgili denetim yapıldığı paylaşıldı. Denetim yapılarak çakar lamba kullanan vatandaşlara para cezası kesildiği ifade edildi. Bu doğrultuda arabasında çakar lamba bulunan kişilere 1.824 TL para cezası verildiği ifade edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, tarafından denetimler gerçekleştirildi. Ekipler tarafından Atatürk Bulvarı’nda Ulus-Kızılay istikametinde çakar kullanan araçlar durduruldu ve denetim yapıldı. Bu denetimde çakar kullanan ehliyet sahibi sürücülerin evrakları kontrol edildi.

ARAÇTA ÇAKAR TESPİT EDİLDİ

Uygulama sırasında durdurulan İbrahim Koç’a ait araçta yapılan incelemede çakar tespit edildiği ifade edildi.

Polis ekiplerine aracını yeni aldığını, çakar lambalarının kullanım dışı olduğu beyan edildi ve Koç açıklamalarında şu ifadeler kullandı:

"Çakarları kullanmıyorum. Kullanımının cezası olduğunu düşünüyordum. Çakarların üzerinde takılı olması da yasakmış, bilmiyordum. Artık yapacak bir şey yok. Söktürüp cezasını ödeyeceğiz"

EHLİYET SAHİPLERİNE 1.823 TL CEZA VERİLİYOR

Polis ekipleri, sürücüye aracında yasa dışı ve yetkisi olmadan çakar lamba bulundurduğu için 1823 lira idari para cezası uyguladı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme