Genel

2017 TUS Ek Tercihleri ÖSYM Tarafından Alınmaya Başlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bir duyuru yayımlandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 2017 TUS ek tercih işlemlerinin başladığı ifade edildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda 2017 TUS ek tercihlerinin 12 Şubat 2018 tarihi itibari ile başladığı ve tercih işlemlerinin 19 Şubat 2018 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

ÖSYM’nin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) Sonbahar Dönemi ek tercih işlemleri, 12-19 Şubat 2018 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Tercih ve yerleştirme işlemlerinde, 2017- TUS Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallar uygulanacak olup adayların ek tercihlerini yapmadan önce Ek’te yer alan kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi. 

2017- TUS Sonbahar Dönemi Ek Tercih İşlemleri: Genel Bilgiler ve Tablolar İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA