UEFA'dan Şampiyonlar Ligi Maçlarına Saat Ayarı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un 30 Ekim'den sonra oynayacağı maçların saatleri geriye alındı.Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarına ilişkin yaptığı açıkl

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un 30 Ekim'den sonra oynayacağı maçların saatleri geriye alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, kış saati uygulamasının kaldırılmasından dolayı UEFA, Türk takımlarının ev sahipliği yapacağı maçların saatlerinde değişiklik yaptı.

Değişikliğin Ardından Maç Saatleri Şöyle:

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

1 Kasım Salı:

20.45 Beşiktaş-Napoli

23 Kasım Çarşamba

20.45 Beşiktaş-Benfica

UEFA AVRUPA LİGİ

3 Kasım Perşembe:

21.00 Fenerbahçe-Manchester United

24 Kasım Perşembe:

19.00 Fenerbahçe-Zorya

8 Aralık:

19.00 Atiker Konyaspor-Gent

19.00 Osmanlıspor-Zürih

NOT:

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile Osmanlıspor'un 8 Aralık'ta oynayacağı maçlar, son hafta karşılaşmaları olduğu için, UEFA kuralları gereği, Braga-Shakhtar Donetsk ve Villarreal-Steaua Bükreş maçları da Türk ekiplerinin müsabakalarıyla aynı saatte başlayacak.

Kamupersoneli.net

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme