- Haberler
- Personel Alımı
- Ulaştırma Bakanlığı 1 Ay İçinde 640 Personel Alımı İçin İlana Çıkacak !
Ulaştırma Bakanlığı 1 Ay İçinde 640 Personel Alımı İçin İlana Çıkacak !
1 AY İÇİNDE 640 PERSONEL ALIMI Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Habertürk TV'de bir programa katıldı.Bakan Ahmet Arslan burada kendisine yöneltilen personel alımları ile ilgili bir soruyu yanıtladı.
1 AY İÇİNDE 640 PERSONEL ALIMI
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Habertürk TV'de bir programa katıldı. Bakan Ahmet Arslan burada kendisine yöneltilen personel alımları ile ilgili bir soruyu yanıtladı.
Sorunun yanıtı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan şu açıklamalarda bulundu;
"Mühendis, Teknisyen ve Tekniker almamız gerekiyor. Bunu daha önce ifade etmiştim, 1280 kişiye ihtiyacımız var demiştim, konuyu Başbakanımıza arz ettim, Maliye Bakanımız ile de görüştük 640 kişilik alım için yakın zamanda yani 1 ay içinde ilana çıkacağız."
"PERSONEL ALIM SAYISINI 1280'E TAMAMLAYACAĞIZ"
Ayrıca Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 640 kişilik personel alımının ardından personel alım sayısını 1280'e tamamlamak için kalanı da alacaklarını ifade etti.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





