- Haberler
- Gündem
- Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, depremin izlerini unutarak eski yaşantısına dönenlere ateş püskürdü! 'İki yüzlülüğünüz midemi bulandırıyor!'
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, depremin izlerini unutarak eski yaşantısına dönenlere ateş püskürdü! 'İki yüzlülüğünüz midemi bulandırıyor!'
Kahramanmaraş merkez üssü olarak meydana gelen deprem sonrası 11 farklı ilde yıkıcı etkisi derinden hissedildi.Bölgeye yönelik yardım faaliyetleri ülkenin farklı illerinden yönlendirilerek seferberlik ilan edildi.
Kahramanmaraş merkez üssü olarak meydana gelen deprem sonrası 11 farklı ilde yıkıcı etkisi derinden hissedildi. Bölgeye yönelik yardım faaliyetleri ülkenin farklı illerinden yönlendirilerek seferberlik ilan edildi. Yardım kuruluşlarının dışında sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar, firmalar ve bireysel olarak farklı illerden deprem bölgelerine yardım yağdı.
Ülkenin tek kenet olarak birbirini desteklediği bu seferberlik sürecinde oyuncu Bergüzar Korel bir konuya değinerek kendini tutamadı. İnstagram üzerinden hala deprem olmamış gibi paylaşım yapanlara ateş püskürdü. Korel:“Beni arkadaş listenizden lütfen çıkarın!” diyerek sert bir tepkide bulundu.
ATEŞ PÜSKÜRDÜ!
6 Şubat sabahı meydana gelen depremin ardından geçen 15 gün yaraları sarmaya yetmiyor. Enkaz altında her gün yeni bir mucize haberi gelmeye devam ediyor. Fakat ülkenin farklı bölgelerinde yaşayan ve aradan geçen 2 haftalık sürecin sonrasında sosyal yaşantısına yeniden dönerek yaşanan acıyı unutanlar için tepkiler çığ gibi büyüyor.
Normalleşme sürecine hızla geçiş yapan arkadaşlarına tepki gösteren oyuncu Bergüzar Korel kendini tutamadı sonunda: “Beni Close Friendlerinizden çıkarın lütfen! dedi. Ardından ekledi: “İki yüzlülüğünüz midemi bulandırıyor.”
“KILIF UYDURMAYIN”
Depremin ilk gününden beri bölgedeki vatandaşları destekleyen ve tüm paylaşımlarınız sadece deprem sürecine yönelik yapan oyuncu Bergüzar Korel bilinçsiz kullanıcılara yönelik tepkisini gösterdi. “Onun acıyı ifade ediş şekli şöyleymiş bilmem ne diyerek herkese anlayış gösterecekmişiz. Sahte hüzünlerinize kılıf uydurmayın!”
KAHVE STORYSİ ATANLARA SESLENDİ!
Korel, deprem bölgelerinde maddi ve manevi kayba uğrayan vatandaşlara derinden üzülerek kendi sosyal medyasında bulunanları eleştirdi. Korel kendini şu sözlerle ifade etti: “Ülke koca bir cenaze evine döndü. Hayat devam etmiyor. Bizim insanlarımızın hayatı. Bizim hayatımız bitti” dedi ve ekledi: “Paylaştığınız kahve storylerini gören kişi iki hafta önce evinde kahvesini içen fakat evini kaybetmiş bir kişi. Bu paylaşım sonrası üzülmez mi?” dedi.
Bakmadan Geçme





