- Haberler
- Kültür ve Sanat
- Ünlü Oyuncu Saldırıya Uğradı!
Ünlü Oyuncu Saldırıya Uğradı!
Seksenler dizisinin sevilen karakterlerinden Şahin'e hayat veren oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği bir mekanda darp edildiğini duyurdu.Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan Fersoy, 'Darbedildim, kaşımın üstü yarıldı ve dikildi.
Seksenler dizisinin sevilen karakterlerinden Şahin’e hayat veren oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği bir mekanda darp edildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan Fersoy, "Darbedildim, kaşımın üstü yarıldı ve dikildi. Şikayetçi olacağım" dedi.
TRT 1'de yayınlanan 'Seksenler' dizisinde, kendisi gibi oyuncu eşi Begüm Öner'le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir mekanda darbedildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Dün darbedildim. Biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşım üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" ifadelerini kullandı.
“Gereğini Avukatlarım Yapacaktır”
Ceyhun Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" dedi.
“Bu İşin Psikolojisi Başka Bir Şeymiş”
Ardından bir paylaşım daha yapan ünlü oyuncu, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Ceyhun Fersoy, paylaşımında ise “Çok çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım. Arayan soranlara da. Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş. Onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti, gitti diyoruz; sağlıktan başka bir şey yok. Kendinize çok çok dikkat edin” ifadelerine yer verdi.
Bakmadan Geçme





