Uyarılar peş peşe geldi! 5 bölgeye çok kuvvetli geliyor!
8 Aralık hava durumu ile ilgili son dakika bölge bölge hava durumu açıklandı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler az önce açıklanmasının ardından peş peşe uyarı yapıldı.
8 Aralık hava durumu ile ilgili son dakika bölge bölge hava durumu açıklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler az önce açıklanmasının ardından peş peşe uyarı yapıldı.
5 BÖLGEYE ÇOK KUVVETLİ GELİYOR
Ege, Akdeniz, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu başta olmak üzere kuzey ve batısının yağışlı geçeceği tahmin edildiği bildirildi.
Öte yandan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, İç Anadolu'nun doğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun batısının yüksek kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olacağı aktarıldı.
SİS VE PUS BEKLENİYOR
Ayrıca Antalya ve Mersin çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiği gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve batı kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Antalya'nın doğusu ile Mersin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bakmadan Geçme





