- Haberler
- Gündem
- Vakıfbank, ilanlarını güncelledi Ankara'dan 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yalnızca 180 bin TL'den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı!
Vakıfbank, ilanlarını güncelledi Ankara'dan 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yalnızca 180 bin TL'den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı!
İcralık konut satışlarında çok sayıda alternatif sunan Vakıfbank, bu ay ihalesine başlattığı gayrimenkulleri arasına yeni ilanlar ekledi.Eklediği üç yeni ilanı Ankara'dan satışa çıkaran Vakıfbank, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler için ihale sürecini başlattı.
İcralık konut satışlarında çok sayıda alternatif sunan Vakıfbank, bu ay ihalesine başlattığı gayrimenkulleri arasına yeni ilanlar ekledi. Eklediği üç yeni ilanı Ankara’dan satışa çıkaran Vakıfbank, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler için ihale sürecini başlattı. Ankara’nın üç dairesinin ikisi Beypazarı ilçesinden satışa çıkarken, diğeri Çubuk ilçesinden satışa çıkarıldı. Öte yandan Vakıfbank, en düşük ihale bedelini 180 bin TL olarak belirledi.
VAKIFBANK, 2+1 DAİRE İÇİN İHALEYİ BAŞLATTI
Ankara’dan satışa çıkardığı yeni dairelerinden birini Ankara’nın Beypazarı ilçesinin Ayvaşık mahallesinden satışa koyan Vakıfbank, 2+1 olan bu dairenin genişliğini 100 metrekare olarak duyurdu. Bu daire için ihaleyi yalnızca 180 bin TL’den başlatan Vakıfbank, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların ödemesi gereken tutarı ise, 10 bin 800 TL olarak açıkladı.
VAKIFBANK, 3+1 DAİREYİ ANKARA ÇUBUK’TAN SATIŞA ÇIKARDI
Vakıfbank, Ankara’dan satışa çıkardığı 2+1 dairenin yanı sıra bu ay, yine Ankara’dan başka bir 3+1 daire satışa koydu. Ankara ilinin Çubuk ilçesinin Yıldırım Beyazıt mahallesinde yer alan 136 metrekarelik bu dairenin ihale başlangıç bedeli Vakıfbank tarafından 600 bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılım için ise, Vakıfbank, ilgilenenlerden 36 bin TL’lik teminat isteyeceğini açıkladı.
VAKIFBANK DA DUBLEKS DAİRE DE VAR
Kat konutlarının yanı sıra bu ay Ankara’dan dubleks konutlar da satışa çıkaracak olan Vakıfbank, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık mahallesinde yer alan 3+1 oda sayısına sahip 145 metrekarelik bir dubleks daire için ihaleyi başlattı. Bu dairenin ihalesini yalnızca 272 bin TL’den başlatan Vakıfbank, bu dairenin e-İhalesine teklif verecek olan vatandaşların bankaya yatırması gereken teminat bedelini ise, 16 bin 320 TL olarak açıkladı.
Bakmadan Geçme





