• Haberler
  • Gündem
  • Vali Vasip Şahin Duyurdu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Trafiğe Kapatılacak!

Vali Vasip Şahin Duyurdu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Trafiğe Kapatılacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklama ile beraber 15 Temmuz programına yönelik olarak '15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın 14.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak' dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklama ile beraber 15 Temmuz programına yönelik olarak; "15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın 14.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak" dedi.

ANMA ETKİNLİKLERİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün akşam itibariyle başlayan çalışmalar devam ediyor.

Yapılacak olan anma programı kapsamında 12 adet dev LED ekran ile 7 kademe ses kulesinden oluşan sahne kurulumu için çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Diğer yandan İBB tarafından yapılan açıklamalarda ise; 15 Temmuz Pazar günü İETT otobüsleri Zincirlikuyu'ya D-100 güzergâhından ring sefer yapacak. 15 Temmuz Şehitler Makamı, köprü güzergâhı ve katılım yollarında da gerekli tedbirlerinin alındığına yer verildi.

Ayrıca 15 Temmuz Şehitleri Makamı bugünden başlayan bir ziyaretçi akınına uğradı. İstanbul'un içinden ve dışından gelen gruplar anıtı gezmeye devam ediyor.

15 Temmuz şehitlerine saygı için yaklaşık 850 kilometrelik bir mesafeye pedal çevirerek gelen üç sporcunun İstanbul'daki ilk durakları 15 Temmuz Şehitler Makamı oldu.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme