- Haberler
- Personel Alımı
- Vergi Müfettiş Yardımcılarının Atama Dosyası Başbakanlığa Gönderildi
Vergi Müfettiş Yardımcılarının Atama Dosyası Başbakanlığa Gönderildi
Vergi müfettiş yardımcılarının atamaları, güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra Başbakanlık'ta gerçekleştirilecek.AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü ziyarette bulunan Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) Genel Başkanı Özgür Kubuş ile İstanbu
Vergi müfettiş yardımcılarının atamaları, güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra Başbakanlık'ta gerçekleştirilecek.
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü ziyarette bulunan Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) Genel Başkanı Özgür Kubuş ile İstanbul Şube Başkanı Musa Deniz, derneğin faaliyetleri ve yayınlarına ilişkin bilgi verdi.
Ekonomiye Büyük Katkı Sağladı
TBMM'deki makam odasında gerçekleşen ziyarette AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Vergi Denetim Kurulu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekleriyle kurulduğunu ve bunun büyük bir reform olarak görüldüğünü belirterek, ülke ekonomisi için önemli katkıda bulunduğunun altını çizdi.
Atamalar Başbakanlık’ta Yapılacak
Üç yıldır terfi bekleyen 1, 2, 3, 4 promosyon vergi müfettiş yardımcılarının atama durumlarını takip ettiklerini ifade eden Metin Külünk, atama dosyalarının Başbakanlık'ta olduğunu ve güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra atamaların yapılacağını açıkladı.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme





