Yasin Börü Davasında Karar Çıktı

Diyarbakır'da Yasin Börü ve 3 arkadaşının öldürülmesi ile ilgili yürütülen davada 41 kişiden 16'sı hakkında karar çıktı.16 KİŞİ HAKKINDA KARAR Yasin Börü ve üç arkadaşının, Diyarbakır'da öldürülmesi ile ilgili yürütülen davada 41 kişi yargılandı.

Diyarbakır'da Yasin Börü ve 3 arkadaşının öldürülmesi ile ilgili yürütülen davada 41 kişiden 16'sı hakkında karar çıktı.

16 KİŞİ HAKKINDA KARAR

Yasin Börü ve üç arkadaşının, Diyarbakır'da öldürülmesi ile ilgili yürütülen davada 41 kişi yargılandı. Yargılanan 41 kişinin 16'sı hakkında karar verildi. Hakkında karar verilen 16 kişinin "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ile "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından 5'er kez ağırlaştırılmış müebbet, ikisi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığı aktarıldı.

110 YIL HAPİS CEZASI

Suça sürüklenen 6 çocuğun ise "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ile "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından 110'ar yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme