Genel

2016 YDS Giriş Yerleri Açıklandı

27 Mart 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek olan YDS ( Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ) için başvuru işlemi yapmış olan adayların dört gözle beklediği sınav giriş yerleri Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM ) tarafından açıklandı.

27 Mart 2016 Pazar günü saat 09.30 da gerçekleşecek olan 2016 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı için başvuru yapmış olan adaylar için sınava katılımda bulunacakları binalar ve sınıf , sıra no atama işlemlerinin bitimi ile Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından öğrencilere duyuruldu.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına katılımda bulunacak olan adaylar Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezinin ais.osym.gov.tr internet adresine giderek öğrenebilirler. 

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına katılacak olan adaylar sınav giriş belgelerini Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralar ve aday şifreleri ile Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi’ nin ais.osym.gov.tr adresine giriş yaparak sınavlarını gerçekleştirecekleri bina isimlerini ve sınıf , sıra numaralarını öğrenebilecekler.

Adaylar Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı günü sınava katılım yapacakları binaları bulma konusundan problem yaşamamaları için bir gün öncesinden sınav yerlerini gidip görmeleri gerekmektedir.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının gerçekleşeceği gün , gün ışığından daha fazla yararlanılması için yapılan saat değişikliği ile ilgili Bakanlar Kurulu tarafından alınmış olan karar üzerine 27 Mart 2016 günü saatler ileri alınacaktır.  Sınav günü gece saat 
03.00 dan itibaren saatler bir saat ileri alınacak.

Kamupersoneli.net