Genel

2017 YDS Soru ve Cevapları ÖSYM Tarafından Açıklandı !

Kamupersoneli.net olarak yaptığımız “2017 YDS Soru ve Cevaplarının Açıklanması Bekleniyor” başlıklı haberimizden çok kısa bir süre sonra ÖSYM’den beklenen duyuru geldi. 

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda 2017 YDS soru ve cevaplarının açıklandığı ifade edildi. Ancak söz konusu soru ve cevapların sadece yüzde 10’unun açıklandığı ifade edildi. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

17 Eylül 2017 tarihinde uygulanan  2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2017-YDS Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıkları,  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 19 Eylül 2017 tarihinde saat 11:30’dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2017-YDS Sonbahar Dönemi) Sınavının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.