Genel

e-YDS 2017/7 Sınav Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, zor muydu?)

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan e-YDS 2017/7 sona erdi. Sınav 14:30’da başladı ve 180 dakika sürdü.

ÖSYM’nin tartışılan kuralı 15 dakika kuralı nedeniyle erken saatlerde sınav binalarına gelen adaylar kimlik kontrolünün ardından sınav salonlarına alındılar. Yine bu sınavda da diğer sınavlarda uygulandığı gibi 14:15’ten sonra sınava gelenler sınav salonlarına alınmadılar. 

e-YDS 2017/7 2017 YDS Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinde yapıldı.

e-YDS 2017/7 sınavına giren adaylarla sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce sınav soruları kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız, hangi sorular kolaydı?

Siz de e-YDS 2017/7 sınav yorumlarınızı, haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA