Genel

e-YDS 2018 Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı

ÖSYM Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuru metninde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2018-Elektronik Yabancı Dil Sınav sonuçlarının belli olduğu bildirildi. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen  2018-Elektronik Yabancı Dil Sınavı sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM’nin sınav sonuç açıklama sistemi üzerinden öğrenebilecekler. 

Adaylar, ÖSYM Aday İşlemlerine giriş yaptıktan sonra haberimizin altında yer alan bağlantı ile sınav sonuçlarına ulaşabilirler. 

ÖSYM Tarafından Yayımlanan Duyuru Metni

28 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2018-Elektronik Yabancı Dil Sınavının (e-YDS 2018/4 İngilizce) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 28 Nisan 2018 tarihinde saat 20:35’te ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir Yorum

  1. Sınav cevap anahtarı 10 Mart 2018 e göre yapılmış, hatalı cevap anahtarı. Bu şekilde olan var mı?