Genel

Yılın İlk Elektronik YDS'si İçin (e-YDS 2018/1) Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM’nin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda e-YDS 2018/1 sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. 2018 yılının ilk elektronik Yabancı Dil Sınavı hakkında detayları ve sınav giriş belgelerinin nasıl edinileceğine ilişkin detaylar haberimizde…

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden 2018 yılının ilk elektronik Yabancı Dil Sınavı hakkında bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda e-YDS 2018/1 sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. Adaylar sınav giriş belgelerini aşağıdaki link üzerinden edinebilirler.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYIN.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

Konu ile ilgili olarak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “13 Ocak 2018 tarihinde saat 14:45’de uygulanacak olan e-YDS 2018/1 adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat  14:00’den itibaren edineceklerdir.

DİKKAT!

Saat 14:30’dan önce sınav binasına giriş yapılacak olup bu süreden sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaklardır.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA