Genel

2016 YDUS Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Aralık 2016’da gerçekleştirilecek olan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) için başvuru yapan adayların sınav giriş belgeleri yayınlandı. ÖSYM, sınav giriş belgelerinin yayınlandığını resmi sitesi üzerinden duyurdu. 

Adaylar sınav giriş belgelerine https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak erişebilecekler. 

Sınava Girecek Adaylar Dikkat !

*Adayların kimlik belgesinin aslını yanında bulundurması gerekmektedir.Fotokopi belge vb. kabul edilmez. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

*Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya pasaportunu yanlarında bulundurmaları zorunludur.

ÖSYM’nin konuya ilişkin duyurusu şöyle:
” 17 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanacak olan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavına (2016-YDUS) başvuruda bulunan adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmış olup adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.