Yeni Havalimanına 3 Bin 500 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak (Tecrübe Şartı Yok)

İstanbul'da yapımı devam eden ve Ekim ayı itibariyle birinci etabı kullanımına açılacak olan havalimanına güvenlik görevlisi alımı için ilan yayımlanmıştı.Söz konusu Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci devam ediyor.

İstanbul'da yapımı devam eden ve Ekim ayı itibariyle birinci etabı kullanımına açılacak olan havalimanına güvenlik görevlisi alımı için ilan yayımlanmıştı.

Söz konusu Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana başvuruda bulunacak adayların bilmeleri gereken tüm noktaları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz.

3 BİN 500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

Geçtiğimiz dönemlerde yapımına başlanan ve dünyanın en büyük havalimanı olma özelliği taşıyacak olan yeni havalimanın ilk bölümü Ekim ayında açılacak.

Havalimanın açıklamasına kısa bir süre kala havalimanında çalışacak Güvenlik Görevlisi alımı için ilana çıkıldı.

Güvenlik Görevlisi alımı için yayımlanan ilanda 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi.

Kadın ve erkek adayların başvuruda bulunabileceği güvenlik görevlisi alım ilanına tecrübeli ve tecrübesiz adaylar başvuruda bulunabilecek.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN BAŞVURU KOŞULLARI

İstanbul'a yapılan yeni havalimanında alımı yapılacak olan güvenlik görevlisi kadrosu için başvuruda bulunacak adayların bazı şartlara haiz olmaları isteniyor.

İlan metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları, tercihen 35 yaşını geçmemiş olmaları, boy kilo orantısına sahip olmaları, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, düzgün bir diksiyona sahip olmaları, sözlü iletişim kabiliyetlerinin yüksek olmaları ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmaları talep ediliyor.

Söz konusu ilana ayrıca en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyesinden mezun adayların yapacakları başvurular kabul edilecek. Ayrıca yayımlanan ilana tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına başvurular 30 Mart tarihinde sona erecek. Bu tarihten önce adayların başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapabilecekler.

İlana ulaşmak için linki kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. (https://goo.gl/7sBshS)

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme