Yeni Kabinede Yer Bulamayan Eski Bakan Kılıç'tan İlk Açıklamalar
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç kabile değişikliklerinden sonra sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulundu.Eski Bakan Kılıç yapılan revizyon sonucunda Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğunu ifade etti.
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç kabile değişikliklerinden sonra sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulundu.
Eski Bakan Kılıç yapılan revizyon sonucunda Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğunu ifade etti. Bu zamana karar kendisine verilen görevi aşkla, minnetle ve sevgiyle inşa ettiğini belirtti.
Bakan Kılıç yeni bakan içinde hayırlı olsun dilekleriyle birlikte bundan sonraki görevinde başarılar dilediğini duyurdu. Yeni Bakanlar Kurulu'nun ülkemize ve milletimize hayırla vesile olmasını diledi ve yeni Bakanlarımıza görevlerinde başarılar diledi.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme